Dier


Alles voor uw dier!

In onze winkel heeft u een ruime keuze dierbenodigdheden voor bijna alle dieren die u kunt bedenken of het nu voor honden, katten, vogels, paarden, koeien, varkens, schapen etc. Alles voor uw dier kunt u vinden in onze schappen. Kom kijken of laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Diervoeding 

voor al uw huis of hobbydieren. Paardenvoeders van het bekende merk Equifirst. Voer voor uw koeien, kippen, geiten, schapen en varkens is verkrijgbaar in groot en klein verpakking van De heus voeders. Ook aan uw hond en kat is gedacht met een grote keuze aan voersoorten en merken zoals BiofoodFokker, of Konacorn. Vogelvoeders voor buitenvogels of volièrevogels bieden wij u aan in groot en klein verpakking.  Naast alle gewone voeding mag uw huisdier ook eens verwend worden met een bot of kluif uit het snoepassortiment van Beeztees.

Verzorging

Voor de verzorging van uw dier, of het nu een huisdier, hobbydier of boerderijdier is. Wij kunnen alles leveren van kammen, borstels, riemen en voerbakken etc. Tot geneesmiddelen, wormmiddelen en vlooienmiddelen voor uw voor al uw huisdieren.

Hobby

In ons assortiment hebben een Ruitersport met artikelen zoals halsters, touwen, borstels, dekens etc. etc.