Categorieën
Links

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Totaal: € 0,00
Heeft u vragen? Bel ons op (0525) 661363

Reparatieservice

Reparatie:

Koop bij de man die het ook repareren kan, een kreet die wij waar kunnen en willen maken. Onze stelregel is dat zo wie zo alles wat wij u aanbieden ook door ons gerepareerd kan worden. Zelfs meer dan dat. Ook niet bij ons gekochte artikelen maken wij voor u. Het kan dan echter wel voorkomen dat we niet aan de juiste onderdelen kunnen komen.

Tuin en Park:

Bij het dealerschap van Husqvarna hoort natuurlijk ook de reparatieservice. Door regelmatige training en de juiste apparatuur kunnen wij uw machine professioneel onderhouden. Van onderhoudsbeurten tot het oplossen van storingen, wij zullen u ermee ontzorgen zodat u zo snel mogelijk weer door kunt met uw werkzaamheden.

Slijpservice:

Is uw gereedschap bot? Geen probleem, wij slijpen alles voor u. Scheerkopjes, tondeuse messen of scharen? Grote en kleine messen of zelf kartelen van tafelmessen? Of cirkelzaagbladen, kettingzagen, het maakt niet uit, alles wat bot is maken wij weer scherp.

Scheermachines:

Onze grote specialiteit zijn scheermachine’s. Door de jarenlange ervaring hebben die geen geheimen meer voor ons. Geef uw scheermachine met regelmaat een onderhoudsbeurt. In de foto hieronder ziet u het resultaat van voor en na. Zo gaat uw machine langer mee.