Tuin en Park


De tuin is een plek waar u kunt ontspannen, de kinderen kunnen spelen of uw eigen groente verbouwen. Hier hebt u natuurlijk allerlei materialen bij nodig. Kom eens langs en bekijk ons ruime tuinassortiment. Onderstaand een kleine greep uit ons assortiment.

Onderhoud

Tuin en Park machines  het complete assortiment van Husqvarna. Ook elektrisch tuingereedschap van Metabo, Gardena en Wolf Garten. In het voorjaar kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een verticuteermachine. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Handgereedschap: Snoeischaren, takkenzagen, scheppen, bezems emmers en gieters van de merken: Gardena, Wolf Garten en Talentools.

Beregening van uw tuin is ook nodig, Alles voor het beregenen van uw tuin hebben wij in ons assortiment, of u het graag met de hand wil doen of een volautomatische beregeningsinstallatie wil aanleggen voor alle benodigdheden kunt u bij ons terecht.

Meststoffen zijn uiteraard nodig voor een mooie en goede groei en bloei van uw tuin en planten. Ons assortiment bevat verschillende soorten meststoffen zoals organische meststoffen van Ecostyle, verschillende soorten kunstmest, graszaden of specifieke bemesting van uw plant of heg. Kom langs voor een uitgebreid en goed advies.

Bestrijding is helaas ook nodig in de tuin of op uw straat, de onkruiden en algen blijven doorgroeien. Om dit tegen te gaan hebben wij verschillende soorten bestrijdingsmiddelen tegen allerlei onkruiden, mossen, algen etc. etc. Maar ook tegen het ongedierte zijn bestrijdingsmiddelen beschikbaar zoals tegen de mieren, slakken of ander ongedierte wat uw tuin ruïneert.

Diverse tuinartikelen

Tuinkassen voor uw kweekplanten nodig? Wij zijn dealer van Royal well kassen en kunnen allerlei soorten en maten kassen bestellen. Voor informatie en prijzen kom snel langs en vraag ons om een uitgebreid advies.

Groentezaden, bloemenzaden en groenteplantjes zijn ook verkrijgbaar, de groenteplantjes zijn alleen in het voorseizoen verkrijgbaar.

Tuinverlichting in allerlei soorten en maten. Of het nu is om te verlichten of alleen voor de sfeer, in ons ruime assortiment buitenlampen zit altijd wel een lamp voor u tussen. kom snel langs en vraag naar de mogelijkheden

Reinigen van uw stoep, auto of fiets, maak het u gemakkelijk met ons assortiment hogedrukreinigers van Karcher of met ons borstelassortiment van Vikan of Talentools.